kansi1

 

Miten Vaikuttaja-kuluttajapaneeli toimii?

Yrityksille on yhä tärkeämpää tietää, mitä kuluttajat ajattelevat, mitä tarpeita heillä on ja miten he itse kehittäisivät tuotteita ja palveluja. Vaikuttajana olet mukana mm. rakentamassa ohjelmasisältöjä televisioon, radioon ja internet-sivustoille sekä kehittämässä muuta tuote- ja palvelutarjontaa sinulle mieluisaan suuntaan.

Saat äänesi kuuluviin vastaamalla web-kyselyihin, joihin saat linkin sähköpostitse. Klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä sinut ohjataan kyselylomakkeen alkuun. Voit vastata kyselyihin silloin kun sinulla on parhaiten aikaa, eli et ole paneelin jäsenenä velvollinen osallistumaan yhteenkään tutkimukseen.

Korvaus

Aina kun vastaat kyselyyn, saat korvauksen, jonka suuruus riippuu lomakkeen pituudesta. Korvaus vaihtelee yleensä 0,5 – 3,0 euron välillä. Vastattuasi ensimmäiseen kyselyyn alat siis kerätä omalle Vaikuttaja -tilillesi rahaa.

Voit nostaa korvauksen kun tilisi summa on 5 euroa tai enemmän. Voit nostaa korvauksen rahana PayPal-palvelun kautta, lahjakorttina (PresentCard) tai lahjoittaa rahat WWF:lle. PayPal -palvelulla voit käyttää ansaitsemiasi korvauksia myös useissa eri verkkokaupoissa. Halutessasi voit valita korvaukseksi myös C More katselukoodin, joilla voi katsoa kuukauden ajan maksullista sisältöä (laaja kattaus urheilua, viihdettä, sarjoja, elokuvia).

Aina kirjautuessasi sisään Vaikuttajiin, näet paljonko tililläsi on korvauksia ja voit myös päivittää taustatietojasi.

Palkintoluokat:

 • 5 euroa tai enemmän: WWF hyväntekeväisyyslahjoitus
 • 10 euroa tai enemmän: PayPal -palvelu
 • 25 euroa: C More Total -koodi (1 kk), jolla voit katsoa mm. urheilua, viihdettä...
 • 10 euroa: Presentcard.fi edustamien yritysten lahjakortit (www.presentcard.fi)

Olemme huolehtineet tietoturvallisuudestasi!

Vaikuttajapaneelilla on tiukat vaatimukset tarkasteltaessa henkilökohtaista tietoturvallisuutta. Panelistien tunnistetietoja (nimet, sähköpostit ja muut henkilökohtaiset tunnistetiedot) ei välitetä eteenpäin tutkimuksen toimeksiantajille. Kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat turvattu, ja ulkopuolisten on mahdotonta saada haltuunsa tai väärinkäyttää niitä.

Vaikuttajapaneelissa säilyvät profiilitiedot panelisteista, kunnes vastaaja haluaa irtisanoutua jäsenyydestä. Panelistilla on mahdollisuus lukea ja muokata omia tietojaan jatkuvasti kirjautumalla omilla tunnuksilla Vaikuttapaneeli.fi-sivustolle. Tutkimustieto toimitetaan eteenpäin aina nimettömänä datana, tutkimusten vastauksia ei tallenneta henkilökohtaisten tietojen yhteyteen eikä niitä ole missään tilanteessa mahdollisuutta yhdistää vastaajaan. Jos haluat lisätietoa tietoturvallisuudesta ota yhteyttä: info@vaikuttajapaneeli.fi.

Irtisanoutuminen

Vaikuttajapaneelin jäsenyys on täysin vapaaehtoinen. Voit milloin tahansa irtisanoutua jäsenyydestä ja poistaa henkilökohtaiset tietosi järjestelmästä. Sinulla ei ole velvollisuutta vastata, vaan voit aina sähköpostikutsun saatuasi itse päättää osallistumisestasi tutkimukseen. Jos haluat irtisanoutua Vaikuttajapaneelin jäsenyydestäsi kirjaudu sisään sivustolle ja valitse ”poista jäsenyys”.

Vaikuttajapaneeliin ei ole sallittua rekisteröityä kuin yhdellä sähköpostiosoitteella. Kaksoiskappaleet tullaan poistamaan järjestelmästä ilman erillistä ilmoitusta.

Kysymyksiä ja vastauksia

 • Miten pääsen Vaikuttajaksi?

Rekisteröidy täyttämällä taustatietolomake. Osallistuminen on ilmaista ja voit milloin tahansa luopua paneelin jäsenyydestä.

 • Miten saan ystävänikin mukaan?

Pyydä ystäviäsi tutustumaan Vaikuttajapaneeliin osoitteessa www.vaikuttajapaneeli.fi ja täyttämään taustatietolomake.

 • Olen unohtanut käyttäjätunnukseni ja salasanani. Mitä teen?

Saat sisäänkirjautumistietosi rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen menemällä ”Jäsenten kirjautuminen” -sivulle, klikkaamalla linkkiä ”Unohditko sisäänkirjautumistietosi (Käyttäjätunnus, Salasana)?”.

 • Missä voin päivittää tietoni?

Kirjaudu sisään henkilökohtaiselle jäsensivullesi. Voit muuttaa taustatietojasi milloin vain. Taustatietoja käytetään hyväksi kun kyselyjä suunnataan erityyppisille kuluttajille. Jos haluat muuttaa sähköpostiosoitetta, lähetä viesti osoitteeseen: info@vaikuttajapaneeli.fi.

 • Miten voin luopua paneelin jäsenyydestä?

Voit luopua paneelin jäsenyydestä milloin haluat. Voit lopettaa tilisi kirjautumalla henkilökohtaisilla tunnuksillasi paneelin jäsentietosivuilla. Jos ole saanut tai et muista tunnuksiasi voit ottaa yhteyttä paneelin ylläpitoon sähköpostilla: info@vaikuttajapaneeli.fi. Samalla kun luovut jäsenyydestäsi poistuvat myös kaikki tietosi järjestelmästä.

 • Mistä näen, paljonko olen tienannut?

Voit tarkastella Vaikuttaja -tilisi saldoa henkilökohtaisilta jäsensivuiltasi, joille pääset kirjautumalla sisään sivustolle.

 • Paljonko saan korvausta kyselyyn vastaamisesta?

Korvauksen määrä riippuu lomakkeen pituudesta. Keskimäärin korvaus on 0,5 - 3,0 euroa yhdestä tutkimuksesta. Korvaus näkyy henkilökohtaisella Vaikuttaja -tililläsi muutaman päivän kuluessa tutkimukseen vastaamisesta.

 • Miten saan korvauksen pankkitililleni?

Kirjautumalla sisään henkilökohtaisille jäsensivuillesi näet tilisi saldon. Voit siirtää ansaitsemasi korvaukset omalle pankkitilillesi PayPal -palvelun kautta. Lue lisää PayPal -palvelusta!

 • Mitä voin tehdä ansaitsemillani korvauksilla?

Voit valita henkilökohtaisilta jäsensivuiltasi jonkin palkintovaihtoehdon tai lahjoittaa korvaukset WWF:lle hyväntekeväisyyteen. Palkintovaihtoehtoja ovat myös PresentCard-lahjakortti tai C More katselukoodit. PayPal -palvelun avulla voi myös siirtää ansaitsemasi korvaukset omalle pankkitilillesi tai käyttää niitä useissa eri verkkokaupoissa.

 • Kuinka monta kyselyä minulle lähetetään?

Keskimäärin Vaikuttajapaneelissa saat muutaman kyselyn kuukaudessa. Voit itse määrätä kyselyiden maksimimäärän kuukaudessa omilla jäsensivuillasi.

 • Mihin rekisteröitymistietoni joutuvat? Ovatko ne turvassa?

Kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat turvattu, ja ulkopuolisten on mahdotonta saada haltuunsa tai väärinkäyttää niitä. Älä kuitenkaan luovuta käyttäjätunnustasi ja salasanaasi kenellekään. Tutkimustieto toimitetaan eteenpäin aina nimettömänä datana, tutkimusten vastauksia ei tallenneta henkilökohtaisten tietojen yhteyteen, eikä niitä ole missään tilanteessa mahdollisuutta yhdistää vastaajaan.

 • Yritän vastata tutkimukseen, mutta tutkimus on täynnä. Mitä tämä tarkoittaa?

Kaikilla jäsenillämme ei ole aina mahdollisuutta tai aikaa vastata kaikkiin lähettämiimme tutkimuskutsuihin. Siksi olemme etukäteen asettaneet jokaiseen tutkimukseen tietyn vastaajamäärän, jonka haluamme. Kun riittävä määrä henkilöitä on vastannut, tutkimus sulkeutuu automaattisesti.

 • Miksi joskus en voi vastata kuin muutamaan kysymykseen?

Jotkut tutkimukset ovat tarkoitettuja vain tietyille kohderyhmälle. Tällöin tutkimus alkaa muutamalla kysymyksellä, jonka perusteella määritetään sopiiko vastaajan juuri tähän etsittyyn profiiliin. Jos vastaaja ei sovi juuri kyseisessä tutkimuksessa haettuun kohderyhmään päättyy tutkimus näiden alkukysymysten jälkeen.

 • Miten vastauksiani käsitellään?

Kaikki vastaukset käsitellään anonyymeinä. Tutkimustieto toimitetaan eteenpäin aina nimettömänä datana, tutkimusten vastauksia ei tallenneta henkilökohtaisten tietojen yhteyteen eikä niitä ole missään tilanteessa mahdollisuutta yhdistää vastaajaan.

 • Mitä henkilökohtaisille tiedoilleni tapahtuu rekisteröitymisen jälkeen?

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään erityisen luottamuksellisesti kuten tietoturvallisuuslaki määrittää. Kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi missään vaiheessa.

 • Miksi saan muita kuin mediaan liittyviä tutkimuksia?

MTV:n Vaikuttajapaneeli on osa isompaa paneelikokonaisuutta, jossa eri toimijat voivat tehdä kyselyjä suomalaisille kuluttajille. Useimmat vastaajat pitävät mielekkäänä, että saavat kyselyjä vaihtelevasti eri aiheista. Voit aina valita haluatko vastata kyselyyn vai et.